om å sykle i drittvær…

Publisert: 29. oktober 2011 i CyclingHUB

kom ikkje hér i min hage!

Jeg sykler en del til jobben og det er jo bra for meg og kjekt for miljøet sies det. Det skulle sikkert også stått i Bibelen, men han der faderen (eller far som han nå skal benevnes som og det er tatt search and replace på i denne verdens mest leste bok (påstår ihvertfall hallelujafolket)) hadde ikke regnet med det spetakkelet som foregår langs norske veier på morrakvisten, og litt utpå ettermiddagen en gang, i ukedagene. Eller det vil si også i de litt seine kvelder med fekting med tastatur i Bill Gates’ internett-boble og ofte med Steve Jobs’s fantastisk dyre og ofte totalt ubrukelige eplemerkede plastikk (jaja, den var subjektiv, men jeg forstår jo at det er vanskelig å innrømme for folk som har kjøpt driten – hadde jo ikke hatt noe eksklusivt å heve seg på da da…). For etter litt knuffing med en lav guard og et par uppercuts on the road, hamres det løs på nevnte tastatur på hjemmekontoret etter litt disputt med den såkalt bedre halvdel. Og det uten at delete tasten blir i nærheten av utslitt. Den ligger rett og slett litt langt fra der det skjer og fra fornuften.

Er det verre noen steder enn andre i dette furet-værbitt-landet?

Avisutklippet fra Bergens Tidende, skrevet av Ådne Lunde den 29.okt -11, forteller ihvertfall kanskje hvordan det er i Bergen, hvor forøvrig avtroppende idrettsbyråd Harald Victor Hove sier «-MÅ VELGE BERGEN» til Rune Ulvik i Bergensavisen 29.okt -11 etter at Norges Cykleforbund har talt og Stavanger og Bergen kjemper om evt. kandidatur som evt. sted for et evt. sykkel-VM i 2016 (også det litt evt…). Mange kan jo mistenke meg for å være midt i den tredje drammen når jeg skriver dette, men det er jeg ikke! Den har jeg satt vekk for den var for dårlig…

Og jeg som tenkte at det blir surt og kaldt å sykle nå utover høsten. Jeg som har besøkt sykkelvarehusene og bruker nå omlag en halv time å få på (og av) meg gearet (bekledningen altså – tror forresten ikke det kan være mulig med mer enn 30 gir på sykkelen jeg…). Snakk om å gå ut i krigen i bare blanke messingen…

kommentarer
  1. […] om å sykle i drittvær… […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s