du og jeg. vi er to…

Publisert: 11. november 2012 i CyclingHUB

() = parentes

En parentes i virkeligheten. Det er meg. Jeg bruker parenteser i hytt og pine. Mye i hytt, men mest i pine. For leseren av mine skriverier (ehhh… parenteser). Min trøst er at det er ikke bare jeg som putter noe «mellom linjene», eller i parenteser. Parenteser er nemlig en fin ting når man putter ting i parenteser. La leseren putte alt i en parentes. Når alt kommer til alt, er selv den mest fromme person en parentes i virkeligheten. Irl. Men vi to burde møtes irl. Ikke i en parentes. Ingen burde, som menneske, være kun en parentes. Problemet er at i den store sammenhengen er det akkurat det vi er. En parentes i skaperriket.

Et eksempel på en parentes, men som tror hun ikke er et absolutt generaleksempel på en gigaparentes. Og som ikke fatter at hun er en parentes.  Men er en parentes og burde være, og kun være, en parentes. For folket. Som må forbli en parentes og ikke må tas mer på alvor enn en parentes.

Husk at parentesene er kun parenteser, Marie…

NY REDAKTØR: Marie Simonsen fikk mange spørsmål fra mer og mindre begeistrede lesere.

Jeg, som er en parentes, får håpe at Dagbladet også blir en parentes i verden. Problemet er imidlertid at denne parentesen kan man daue av, iflg deres parenteser om livets parenteser.

Parentes, parentes, parentes, parentes, paranoia

Men jeg er vinden, ifølge indianerne. Og vinden, kan stryka ditt kinn…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s