Sykkel-feber i Stavanger

Publisert: 17. november 2011 i CyclingHUB

når du er sliten og vil gi opp, da rykker du!

Det er ikke sykkelen eller utstyret det kommer an på. Det er den som sitter oppå!

Dave Brailsford e ein goe mann. Nå når det stunder mot VM i sykling i Stavanger 2016 er det på sin plass å minne folket på om at det er nå vi må få på plass et norsk internasjonalt proffesjonelt sykkelmannskap slik at et nytt norsk internasjonalt proffesjonelt sykkel-lag kan komme på veien i den internasjonale proffesjonelle sykkelverdenen og skape dagsorden! Det skal ha norsk profil:

  1.  «Jentene dansar og gutane gret!» som ikke sier noe om at sykling, og Norge, ikke lever i føydalsamfunnet. Når «alle mann til pumpene»-alarmen går skal ikke jentene stå igjen og lage kling. Da får de manne seg opp for de skal selvsagt få pumpe opp sykkelhjula sine selv!
  2. Persona non grata er alle som lukter hostesaft eller plastikk, tenker på å ta løgntest, hiver eller løfter noe aaaltfor tungt («sko ikkje gå an»-kategorien), abnormal albus in facie for årstiden, kjenner en som kjenner en som Kjenner (ehh…, tog du an?), har handlet kraftige små elektromotorer på eBay (Toll- og Avgiftsdirektoratet og Mat- og Helsedirektoratet har sammen med Mattilsynet oversikten (tror de og håper jeg…)) og Bush. Sikkert glemt noen, men disse kjenner det nok på seg selv der inne et sted at dette laget er for rent og mot dritt (om de da ikke er totalt avstumpa a la diverse riddere av ymse ordener)
  3. Det var ikke vi som fant opp bindersen, men vi har masser av guts (olje og gass), god økonomi (olje og gass) og vil noe (med olja og gassen – i det minste teknologien bak Nordsjø-eksperimentet), kan noe (om olje og gass – den som ikke har lært noe nå, må stå!) og tør etterhvert å komme oss ut fra den forfrosne fjellknausen her opp i nord. Brasil er et fint land, men viktigst: de har penger og vil noe! Samme år som Stavanger skal arrangere Sykkel-VM skal de ha OL i Rio de Janeiro…

@Karl  & co i Hitec er jo igang med noe veldig bra, men bedriften må nok utvides med en del nye vettuge hoder (…  satser ungt og friskt trenger flere medarbeidere…, … ønsker en jevn kjønnsfordeling… , …arbeidssted vil bli i Norge… osv.).

Kan @Gino matche Dave?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s