Springskalle

Publisert: 22. desember 2013 i CyclingHUB

SverreSin

ikkje rektigt vel bevarte…

I biologisk forstand er springskalle definert som  – Springskalle, kutt og brekt nese i drosjekø. Jaja, jeg stod ikke akkurat i noen drosjekø i går da «knedå» Harald Tiedemansen fant på «å drida på draget» igjen, og gav Norges fineste by, Bergen, i mandat (fint ord jeg akkurat kom på – og at fint skal det jo være) å snekre i sammen et opplegg for et mulig VM i sykling i Norge i 2016. Han var ikke sein han kamerat Mikal heller, fra Bergen forstås, til å invitere meg til Bergen! Men han hadde ligget lavt lenge og hadde ikke vært seg selv (altså bergenser) på ei god stund. Til og med @TV2Davy klarte på Twitter å kommentere en idrett for en gangs skyld (ok – han har visst fulgt håndballjentene for BT for en mannsalder siden, riktignok…). Men tilbake til springskallen Hansen, for både Hansanerer og springskaller har…

Vis opprinnelig innlegg 300 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s