NCF, hmmm…

Publisert: 3. desember 2011 i CyclingHUB

har dåkker totla og vast nå igjen, Norges Cykleforbund?

Hei, Folkens! De av dere som gidder å lese mine små innlegg i denne vidunderlige pc-verden, har vel fått med dere at jeg prøver å si noe mellom linjene (?). Det er nemlig slik i verden (om du ikke er en bezzerwizzer (?)) at det meste som blir skrevet, uansett om det er i ei bok eller i ei avis eller i et referat (også i de såkalte hemmelige, som ingen vet hvor er blitt lekket fra…) eller i en konklusjon (som vanlige folk ikke forstår) fra noen sakkyndige (bestemt av oppnevnte «forståsegpåere») eller rapporter (som er så fraværende at du må ty til ulovligheter for å frem lovligheten) eller stortingsmeldingene (noe må de jo faen meg produsere de på Løvebakken anna enn pensjonspoeng!) eller LOVEN, står det noe mellom linjene. Alt må bevises sier the Judge. Det er greit. Men allmenn rettspraksis sier at man kan bli dømt, og er oppegående (om nå Ola er det når han ikke er edru…) og burde visst at man begår noe galt i lovens forstand. Snodig da at det ikke kimte i bjellestokken til Stangasen når han mottar pensjon samtidig med at han har full lønn fra en arbeidsgiver. For de av dere som ikke vet det: pensjon er ment for å kompensere for den inntekt du ikke lenger har fra tidligere arbeidforhold etter nådd eldringsprosess.  Stangasen skulle ikke måttet ha gått alene i dette helvete han selv har kvalifisert seg til. Hele hurven skulle vært pisket på pungen, eller kanskje det er riktigere å si bjellene (to par har begge arter av homo sapiens)?  Til og med i den enkle verden, og i de enkle hoder, er det ikke alt som kan bli «sagt» du må forstå.

Å forstå. Nå twitrer jeg litt (selv om det ikke er godkjent som opplysningsbestanddelskilde i alle kretser i universet) og der får jeg mat til litt av hvert (om ikke akkurat til fuglene i hagen, som Stavanger Aftenblad alltid minnet oss på i små annonser tidligere (…ved ledig plass og ingen inndrivende annonsør) som » Husk småfuglene med mat»,  før markedskreftene kjøpte opp hele blekka som var i A1-format (minst – føltes det som…)). Der oppdager jeg at folk er ulike selvsagt. Skulle bare mangle at det ikke er en drøss med tullinger i dette landet! Med så mange Ola Dunker det er her, blir man fremmedgjort med det samme en passerer territorialgrensa utafor Kristiansand Sør! Takk og lov at det er noen NEGRE som finner veien opp hit slik at FrP kan dumme seg ut (sothodene)! Men tilbake til det å forstå og møtet med enkelte KLOKE hoder på Twitter (lurer i grunnen på hvem som fant ut dette mediet – det tok tre-fire år før det tok fyr og @sykldotno fikk ytret seg om hvor billig det var å høste Norges-Cup poeng på sykkel i Nord-Norge og at slikt forstyrret hans forståelse av rettferdighet her i landet…). De finnes i mong, forstår du (eller bør vite – hiv deg med du også, om du ikke har fattet det allerede tjommen/tjommi…) og en av de er Gudmund. Jeg tar en paragraf om ham…

Hernes, ja. Han hadde et innlegg i Morgenbladet (lest via Twitter) om en suspekt type ved sykehuset i Drammen. Snakk om å lese mellom linjene om en fyr som tar alt mellom linjene (forbanna snylter er ordet!). Jeg tenker at når han i ulike media skal pynte på virkeligheten vil det i hans manus stå, mellom linjene, et bilde av Hernes som jeg har fått lekket ut fra WickyLips:

«Skal man tro Gudmund da?», vil mange spørre seg. Mange ganger opplever jeg å være uenig i folk jeg treffer på rundt om. Enten det er det ene eller annet sted (du vet man treffer nesten ikke folk på gata lenger, men på cyber-space…). Allikevel tror jeg mere på disse enn andre. Vet ikke hvorfor, men slik er det med meg og garantert noen til. Gudmund påpeker det mellom linjene. At folk som sitter med ansvar må ha ryggrad, og stå for det som står også mellom linjene. Til slutt etterlyser han Riksrevisjonen med et spørsmålstegn. Det mener jeg han ikke trenger å gjøre (spørsmålstegnet altså). Her har Kongeriket, som er så heldig å ha en æreskadett ved Krigsskolen for Hæren,  Jørgen Kosmo. Skal noen lese opp det som ikke burde stå mellom linjene, og står der med noe imaginært og  en rot i ondt opphøyd i tredje potens, er det en tømrer fra Nordland!

Men hva har alt dette med NCF å gjøre? Folkelig sagt: Utvelgelsen av Bergen som evt. søkerby om evt. sykkel-VM i evt. 2016 av evt. Norge fremfor Stavanger, er mildest talt underlig. Er det også her noe mellom linjene, Veritas? Kanskje dette er Fast Food for Riksrevisjonen?

Note: For de av dere som ikke hadde skikkelig matte på skolen (men norsk…) kan det nok være vanskelig å regne ut innholdet. Her er det nemlig parenteser av tredje grad…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s