Kan ikke ta hostesaft engang…

Publisert: 14. november 2011 i Knut Knudsen og di

Doping? Umulig for oss…

Contador har tatt løgntest, Landis hacker dop-pc’er, finnene lærer aldri, nordmennene er så blå i blikket at han der tussete bergenseren skal få gange olympiaden, kyllingen med proteiner (!)(trodde det var nok proteiner i egg jeg…), plastic fantastic, spaning mot apotek i Spania (og dem er det mange av har det vist seg..), noen har valgt den smale sti og Rimi-Hagen på anabole-steroider (ehh… må jo være noe sånt, så liten han er i …). STOP! TIME OUT!

Hva med Knut Knudsen og di?

Knut Knudsen forklarer i Sport i Bilder, 1981, at tatt for 3dje gang mister man lisensen på hostesaft:

Bruker du briller, og ikke klarer å lese det innafor det blå, kan du klikke det og det blir litt t y d e l i g e r e (om du ser det blå da, eller at det ser grønt ut – da, da er du ikke flyger i Norwegian ihvertfall…).

kommentarer
  1. […] Kan ikke ta hostesaft engang… […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s