NCF: – Sykkel-VM til Bergen i 2016…

Publisert: 11. november 2011 i CyclingHUB

di kneda!

NCF. I sommer hadde en del av oss sett frem til å se et dopfritt arrangement i norges papirflytteplass numero uno – Oslo. Tigerstaden (hvor tigrene tuslet rundt helt gratis i opptil flere år…), kongerikets ukronede hovedstad, verdens ehh.. verdens eehhh… hmmm… Jaja, i alle fil og fall ble det ikke noe av! NCF hadde totla og vast og ikke forstått hvordan man danner seg i et byråkratisamfunn av første klasse (enig med Tettzschnerr der..)! Sånn kan det jo gå når man sitter på do i timen og papiret går i dass…

Hadde dette vært i Stavanger, og jeg kom ut fra do i toppetasjen på Jesoshotellet (bare noe jeg kaller det, men det er det som stenges hver jul for å lyse opp i et stort kors  slik at eselet til Maria Arredondodo har et siktepunkt når det må gjøre sitt fornødne mens hun har julekonsert i hallelujastallen like ved), hadde ein heile hær brølt: di kneda!

Skulle jeg imidlertid sagt til @TV2Davy at han er ei «kneda» ville han sikkert ikke reflektert så mye over hva jeg sa. Men om vi to var alene, og han hørte at det var akkurat jeg som snakket til ham, hadde det ikke gått forbi i stillhet (jeg forstår jo hvorfor alle som jobber med ham inne i televisjonen alltid har hårimpregnering og det ligger bakover…). Ikke det at jeg ikke ville prøvd å komme til orde og fortelle at i grunnen er han en grei bergenser. De er jo ikke stort bedre de andre der oppe; Brann tar jo ofte liv og som kjent alt, også om du råder over et lite foppallsinn midt på Vestlandet… Ikke det… Jeg hadde en slektning, på mor si side, i Bergen engang. Rett over grensa ved Os riktignok, men han potla seg hjem dit han kom fra etter en halvtime tror jeg det var.

Til NCF: Jeg har lagt inn en feil i dette innlegget. Spør Harald Tiedemann, etter at han har vært på Herkules og handlet i morgen, om han ser feilen. Ved feil svar ligger han dårlig an for ei jeg kjenner særdeles godt er fra oppi telemarken der og kjenner Sputnik! (Har hilst på han jeg også, men gud bedre ikke fortell det til Davy – han vil få tårer i øgene…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s