Twitter ingen flopp…

Publisert: 15. desember 2011 i CyclingHUB

Robin Hood og Broder John!

Friskt på mediafronten om dagen! Enkelte journalister bruker Twitter mens andre strever så langt de kan for ikke å gå inn døra der det skjer (ref. en journalist som jeg ikke vil oppgi identiteten til fordi han selv nekter for at hele hans innlegg i en avis var basert på teser han fant på twitter (hva faen nå en tese er – håper jeg du kan spørre deg? Alle er ikke like arrogante og verdensvante her på kloden!). Så jeg skal forklare min mening (siden jeg er ikke like verdensvant som @mariesimonsen i sin intellekte verden. Men med et snev av forståelse for de i det snevrere lag, det har hun… (går for henne som sjefredaktør i verdensnyhetsbladet Dagbladet som kommer med verdensnyheter hver dag (f.eks » Dette kommer du garantert til å daue av – Livet», osv.))):

Min mentor, Eilert (passed away han, og spiser nok grønt gress der han er etter sikkert å ha passert perleporten med å ha bedt til Jesos hele livet (minst)…), sa til meg (og det gjelder på tross av at noen har gjort noen råtne eplejobber på plastikkfronten (RIP Steve Jobs (du var forresten for enkelte til å daue av (inkludert meg))) at «Ska du forstå di framtid, må du kjenna di fortid!». Hmmm… tenkt litt over den jeg… Men har du Marie?

Tilbake til Twitter. For det var jo dette jeg skulle forklare min mening om. Hei, Journalist! Våkn opp! Du er i ferd med å lide samme skjebne som setteren på trykkeriet! Forstår du det? Eller har du tenkt å ta i et tak, i stedet  for å grave deg ned en plass rundt parolen » De eneste som kan formidle nyheter er journalisten!!!!». I krig og fred (bare for inkludere alle… (enten er det krig eller fred i politikken – eller i skyttergravene i midt i austen)). Nå mener jeg, og ikke bare tror, at journalister MÅ vi ha. Men de MÅ henge med. Det er nok slitsomt for enkelte subbedasser i diverse redaksjoner, og Rom ble ikke bygd på en dag… Problemet er at dette cyber-rommet vokser fortere enn det tar å få hallelujafolket til å smile om du taler til dem om Jesos. Jesos ja, halleluja! (Nå tenker jeg at også de i Dagningen henger med, selv om jeg kunne håpe på at ehhh… noe annet!)

Nå skriver alle. Til og med jeg gidder å skrive. Hva er motivasjonen? Jo, kanskje leser noen dette og jeg får tenkt litt. Det som jeg synes er fantastisk med mobiltelefonen, pc’en og internettet er at aldri, og jeg sier ALDRI, har så mange folk uttrykt (å uttrykke, uttrykker, har uttrykt?  eller var det utrykke (?); jeg har da ikke rykket ut! hvor ligger feilen? hos Vinje eller meg eller til og med i ordboka?) seg i det skrivende! Drit i om det ikke er på «papir»! Det er det celluloseproduserte «papiret» som har havnet i anførselstegn nå! Og skrivefeil tollereres. Så fint! Jeg selv er så gammel at jeg nesten avskrev innhold i en artikkel av journalistens skrivefeil… Naude! Nå skriver jeg med skrivefeil og kommafeil og feil tegnsetting og feil tid og feil feil og feil! Det går bra for det er ikke det viktige! Det viktige at alle kan komme til på en måte…

FRANK AAREBRÅTT. Ikke mange kan si så mye fornuftig, med en fot i grava, som Frank! Til helvete med de som ikke står frem med sin identitet om de mener noe som sikkert kan provosere. Imidlertid er det sånn at uten provokasjon og teser kommer vi ikke lenger her i verden. Men hold kjeft du kjekkasen uten anna enn @pornoarne, eller enda kjekkere @okseoks, som din signatur! Ahh…, disse identitetene var bare noe jeg fant på, men dere «tog an» nok om dere ikke var en av de jeg mener…

Forklarte jeg ikke hva tese var i sted? Snøsokk! Det er på tide å kalle deg det! Om du ikke henger med i svingene og ikke klikker linkene som jeg legger inn i disse primitive, ellers, sidene og hvor sider ikke lenger bare er noe du kunne bli svingstang av, og som blir fremstilt i store kvanta i Hardanger (kun ment for hardinger…).

Men man skal ta oppvoksende generasjoner på alvor, har jeg smertelig fått erfare (hvor mange år er jeg egentlig? gått surr i tellinga…). «Far. Bloggen din er for lang. Forstår du ikke det? Ingen gidder å lese den!». Neivel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s