Norske syklister høyt i kurs…

Publisert: 31. oktober 2011 i CyclingHUB

gabba, me vente i spenning!

Mens vi venter på at Gabriel Rasch skal finne på å skrive en ny proffkontrakt, kan jeg jo fortelle litt fra en liten gullalder i norsk sykle-historie. Det var det nemlig i slutten av 70-åra og begynnelsen 80. Dag Erik stod på trappene (sikkert også i bokstavlig forstand kjenner jeg ham rett…) til diverse profflag i Italia og journalistene sparte ikke på hvor ettertraktet norske amatørsyklister var.

Denne er klippet fra VG i 1981, men jeg har rotet vekk hvem som har skrevet det (sorry JEPE om det var deg, selv om jeg ikke tror du var så vill…).

Italienske profflag er nok ikke helt ville etter norske syklister lenger, men mange sykkelinteresserte i Norge er helt ville og mener det er på tide med et norsk profflag.

Det gror godt i norsk syklesport om dagen og nå når det ikke er så enkelt å ta en spansk en, selv om du er fra spania eller spansk Kongo (eller var det fransk Kongo? ehh? french og moland sleit litt med den de også…) skulle det da være muligheter for å skaffe seg verdensherredømme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s