edvald boasson hagen…

Publisert: 18. oktober 2011 i CyclingHUB

på reine intuisjoen…

I norsk fotball er det sånn at om Norge innimellom skulle vinne en fotballkamp (og de Norge vinner er som regel treningskamper mot store fotballnasjoner som Malta og di) får fotballen oppslag i avisene med krigstyper. Vi skal til VM og EM og er vi heldige med trekninga kan vi vinne hele driten og bli verdensmestere og alt det der. Men så taper vi for Danmark som i nevnte aviser ikke er så gode som oss i lange baller inn i bakrommet og uten ball og gjennombruddshissige. Det ble ikke noe sluttspill denne ganger heller. Danmark skal. Selv om de ikke er så gode med lange baller inn i bakrommet og uten ball og gjennombruddshissige, men hissige.

I norsk sykkelsport er det sånn at når Norge får et kjempetalent som vinner et stort sykkelritt og to og noen til er det bare tidsspørsmål om når vi har en sammenlagtvinner i Tour de France (Le Tour, Frankriget rundt, TdF osv.). Dette får imidlertid ikke den oppmerksomheten den skulle hatt i nevnte aviser og media (med i og a) ifølge gamle sykkelhelter som Dag Otto Lauritzen, Dag Erik Pedersen, Sverre Sørheim og di. Men det er gått noen år siden Edvald Boasson Hagen, fra oppi Rudsbygd ved Lillehammer et sted, ble sagt at han var større (både i størrelse (? eller var det Pelé…) og i talent) enn Eddy Merckx…

men hørr nå hér!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s