JEPE – hvor ble du av i alt mylderet?

Publisert: 21. oktober 2011 i Knut Knudsen og di, Nyhende

utklippsbogå fra 79 dokka opp…

Det var på tide (og det har det vært noen år) å rydda litt i garasjen (dobbel garasje med loft og verksted og sinnsykt mye rot osv.), tenkte jeg. Da kan det jo som kjent dukke opp mye som du visste måtte ligge et eller annet sted, eller som du trodde du hadde kastet for lenge siden, eller som du skulle ha kastet for lenge siden, eller i det hele tatt…

Men jeg fant, jeg fant! En utklippsbok fra sykling i 1979. Utrolig! Var det der jeg hadde lagt den, eller var det der den havnet, eller jeg trodde den ble kastet da vi flyttet fra bla bla bla…

Her er den altså!

Knut Knudsen og di…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s